A Kézműves Desszert Manufaktúra Kft. magyar tulajdonban lévő  vállalkozás, amely  2012 óta készÍti kiváló fagyaszott süteményeit a  HORECA szektor számára.

 

A Kézműves Desszert Hungary Kft. magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely 2012 óta készíti kiváló fagyaszott süteményeit a HORECA szektor számára.

A receptúrák összeállításánál és a termékek elkészítésénél elsődleges szempont a kiváló alapanyagok használata és a tökéletes, állandó minőségű végeredmény elérése.Termékeinket szeleteljük, és a szeleteket minden esetben vax fóliával vonjuk be az egyszerű kezelhetőség, valamint a tervezhető készlet és a költséghatékonyság érdekében.

Kínálatunk kialakításánál célunk, hogy olyan süteményeket biztosítsunk partnereink számára, amelyekkel vendégeik mindig elégedettek lesznek. Palettánkon megtalálhatóak a hagyományos gyümölcsös piték, klasszikusok, mint a Sacher vagy az Eszterházy torta, különleges ízkombinációk, mint például a Tonkabab mousse torta vagy a Mangó-triplacsoki szelet. Készítünk cukor-és lisztmentes, valamint paleo süteményeket is.

Habár termékeink többsége külföldön kerül értékesítésre, a hazai piacon is egyre nagyobb számban vannak azok a vendéglátóhelyek, melyek vendégei a Kézműves Desszert Hungary termékeivel kényeztethetik magukat.

Termékeinket a magyar piacon jelenleg a Mirbest cégcsoport tagvállalataitól és az Oceanfood Kft.-től lehet beszerezni. Optimális termeléstervezés és gyártásütemezés miatt közvetlenül kiskereskedelmi egységeket nem szolgálunk ki. Partnereink oldalon megtalálja a kiszolgáló nagykereskedések elérhetőségét.