[vc_row bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-vz-jquery” bg_image_new=”id^2926|url^https://kezmuvesdesszert.hu/wp-content/uploads/2017/11/Imi1.jpg|caption^null|alt^null|title^Imi1|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_img_attach=”fixed” parallax_sense=”1″ bg_override=”ex-full”][vc_column][dt-space height=”600″][/vc_column][/vc_row][vc_row dt_no_mb=”no-margin” bg_type=”image” bg_override=”full” bg_color=”#fafafa” dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″ dt_id=”about” bg_image=”2486″][vc_column][vc_row_inner css=”.vc_custom_1521548778729{padding-top: 10px !important;}”][vc_column_inner][dt-section-title title=”Cégünkről”][dt-space height=”60″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]

A Kézműves Desszert Hungary Kft. magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely 2012-ben indult el a piacon kisüzemi, különleges minőségű, modern, gyorsfagyasztott tányérdesszertekkel.

2015-ben bővítettük portfóliónkat minőségi gyorsfagyasztott, szeletelt és waxolt tortákkal, táblás (sheet cake) süteményekkel. A legmodernebb technológiák segítségével minőségi alapanyagokból készülő gyorsfagyasztott desszerteket készítünk, amelyek állandó magas minőséget garantálnak. Választékunkban paleo, cukor-, liszt-,tejmentes  termékek is megtalálhatók, 52%-os és 72%-os csokoládéval dolgozunk, és saját készítésű gyümölcstölteléket használunk.

Könnyen kezelhető kényelmi termékeket állítunk elő, és állandó kínálatunk mellett meghatározott rendelési mennyiség esetén egyedi ízvilágú desszertek készítését is vállaljuk.   Garantáljuk termékeink biztonságos eltarthatóságát, melyek fagyasztott állapotban 12 hónapig, s felengedés után is 5-6 napig eltarthatóak. Porciózott adagolást és szeletenkénti waxolást készítünk a tervezhető árumennyiség és költséghatékonyság érdekében

Mivel 2017-ben jelentős fejlesztési beruházásokat hajtottunk végre, és nyáron egy nagyobb üzembe költöztettük cégünket, kapacitásunk az eddigi 12 tonna/hó mennyiségről 30 tonna/hó mennyiségre növekszik.

A termékfejlesztéssel párhuzamosan bővítettük disztribúciós tevékenységünket. A magyar piac mellett – ahol a megnövekedett igények miatt nagykereskedelmi partnereink szolgálják ki a vevőket országszerte immáron 20 lerakatból – tovább erősítjük 2015-ben elindított exporttevékenységünket.

Miért érdemes minket választani?

Speditőr partnereinknek köszönhetően akár heti szállítást is vállalunk, és vegyes raklapok rendelését is vállaljuk.

Rendelkezünk a HACCP nemzetközi tanúsítvánnyal, maximálisan betartjuk a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásokat.

Egyedi címkézést, vonalkód és szöveg elhelyezését vállaljuk a termékeken partnereink igényei szerint, s az általuk meghatározott nyelven.

Cégünknél folyamatos a termékfejlesztés és a technológia beruházások, s kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, s egyedi igényeket is kiszolgálunk.

Az európai piacon kimagaslóan jó ár-értékkel rendelkezünk ebben az élelmiszerkategóriában, és arra törekszünk, hogy partnereinknek hosszútávon is megérje együttműködni cégünkkel.

Felkészült, elhivatott munkatársakkal dolgozunk, akik nagy odafigyeléssel foglalkoznak vevőink kiszolgálásával, a termékválasztéktól kezdve az adminisztráción át a logisztikáig.

Gyártói kapacitásunk bővítése mellett nem célunk a nagyüzemi kiszolgálás, partnereinkkel személyes kapcsolatot tartunk, ügyintézésünk gyors és rugalmas, s törekszünk a kölcsönösen előnyös és korrekt üzleti kapcsolat kialakítására.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_separator][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row dt_no_mb=”no-margin” bg_color=”#ffffff” dt_color_opacity=”100″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][dt-section-title title=”Partnereink”][dt-space height=”60″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][dt-clients images=”2247,2248,2249,2250,2251,2252,2253,2254,2255,2256″ items=”4″ speed=”2000″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row dt_text_scheme=”darker-overlay” dt_no_mb=”no-margin” bg_image=”2258″ bg_color=”#000000″ dt_color_opacity=”70″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″ dt_id=”contact”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][dt-section-title title=”Elérhetőségeink”][dt-space height=”60″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

 • Kézműves Desszert Hungary Kft.

  • 1097 Budapest, Táblás utca 36-38
  • www.kezmuvesdesszert.hu

  J Kovács Imre

  Ügyvezető

  Éva Danyi

  Üzletfeljleszés

  • +36 70 315 0003
  • eva.danyi@kezmuvesdesszert.hu

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Rendelés

 • rendeles@kezmuvesdesszert.hu

 

Melinda Király

Üzemvezető

 • kiraly.melinda@kezmuvesdesszert.hu
 • info@kezmuvesdesszert.hu
 • +36 20 910 6105

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row dt_no_mb=”no-margin” bg_color=”#ffffff”][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]